Проведохме Business Lady в комплекса

17/06/2024

Какво е общото между бялата рокля, българската шевица, джаза и лятната градина?

Общото е една група жени единомишленици, а поводът беше финалното бяло парти на Business Lady Club Plovdiv !

Тази година ни събра каузата за подкрепа на три талантливи деца от отбор „Феникс“ към ФК Спартак Пловдив и тяхното желание да посетят летен международен турнир по футбол за деца в България „Black Sea Cup Nesebar 2024“. Благодарение на щедростта и големите сърца на дамите от клуба посредством търг с награди и дарения събрахме нужните средства, за да помогнем на три детски мечти да станат реалност.

Вечерята беше вълшебна! За романтичното ни настроение се погрижи невероятният Боби Вълчев с популярни джаз изпълнения, под звуците на които дамите можеха да насладят на изисканото меню, предоставено от Комплекс „Дияна“. Тяхната прекрасна градина хармонираше с намигването ни към българския фолклор и нашите корени. А какво е фолклорно събитие без едно хубаво българско хоро!

Бялото ни парти отбеляза края на един невероятен сезон, през който дамите имаха много полезни обучения и също толкова приятни и весели неформални срещи. Всичко това ни сплоти още повече и доказва, че много жени на едно място могат както да правят бизнес помежду си и да си помагат, така и да създадат приятелства и много топли отношения.

С нетърпение очакваме новия сезон 2024/2025, когато презаредили от слънцето, морето и летните коктейли ще се съберем отново с нови сили, готови да учим, надграждаме и да се забавляваме.

Очакваме ви като наши гости, за да се запознаете с клубната ни дейност и с прекрасните ни дами през месец септември. Пожелаваме ви весело лято, изпълнено с приключения, вдъхновения и безгрижност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Комплекс Дияна с. Труд

Адрес: ул. „Янтра“ 7 – с. Труд, Пловдив,
Телефон: +359 3126 2414,
Email: info@complexdiana.bg

Всички права запазени |  Комплекс Дияна с. Труд

Close